18 mei 2022


DEFINITIEF ONTWERP

HET PLAN IS GEREED

Klik op deze link voor het definitief ontwerp Herinrichting Gabriël Metsulaan Eindhoven


9 maart 2022


VOORLOPIG ONTWERP

AANPASSING OP DETAILS.

Tussen 22 december 2021 en 11 januari 2022 konden bewoners van de Gabriël Metsulaan en aangrenzende straten reageren op het voorlopig ontwerp voor de herinrichting van de Gabriël Metsulaan.

De projectgroep van de gemeente ontving 34 ingevulde vragenlijsten retour. Wat zijn de reacties op het voorlopig ontwerp?

Er zijn een aantal aanpassingen op het voorlopig ontwerp gemaakt. Zie de afbeeldingen met de wijzigingen (origineel links / aanpassing rechts). Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.

De uitkomst op hoofdlijnen:

  • Het VOORLOPIG ONTWERP is positief ontvangen. Driekwart is (heel) positief. Een kwart is matig tevreden. Eén bewoner vond het een slecht plan.
  • Over VERKEER is 79% (heel) positief, 12% is matig tevreden. Eén bewoner vindt het een slechte verkeersinrichting.
  • Over het AANTAL PARKEERPLEKKEN wordt verschillende gedacht. 50% Vindt het aantal parkeerplekken te weinig. 44% Vindt het precies genoeg. 2 Bewoners hebben geen mening.
  • Over de verandering van het PARKEREN BIJ HET APPARTEMENTENCOMPLEX zijn de meningen verdeeld. 41% Vindt dit een (heel) goed idee. 18% Is matig tevreden. 26% Vindt dit een slecht idee. En 15% heeft hier geen mening over.
  • EXTRA GROEN wordt zeer positief beoordeeld. 94% Is blij met de hoeveelheid extra groen en ook over de invulling van het groen is 94% positief.
  • Over het BEHOUD VAN LINDEBOMEN wordt verschillend gedacht. 38% Vindt dit heel goed, 23,5% goed, 15% is matig tevreden en 20,5% vindt dit een slecht idee.

Lees aanvullende informatie en details op de website van de gemeente.22 december 2021


VOORLOPIG ONTWERP

MOOI RESULTAAT.

Het voorlopig ontwerp voor de herinrichting van de Gabriël Metsulaan is gepubliceerd!

Er is veel rekening gehouden met de wensen van de bewoners: meer groen, terugdringen overlast van het (vracht-)verkeer én een verbeterde verkeersveiligheid. De Gabriël Metsulaan wordt weer een fijne en fraaie woonstraat!

Lees aanvullende informatie en details op de website van de gemeente.


Ontwerp (totaaloverzicht)
Detail vanaf Geldropseweg
Detail korte Gabriel Metsulaan

Gabriël Metsulaan
2024 - © gabrielmetsulaan.nl